Home » Blog » Camperverhuurders in Patagonië

Camperverhuurders in Patagonië

Patagonië is een prachtige bestemming met uitgestrekte natuurparken, imposante bergen en adembenemende uitzichten. Het is daarom een populaire bestemming onder reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ongerepte natuur. Er zijn verschillende manieren om de regio te verkennen, maar een van de meest populaire is door er met een camper op uit te trekken.

Een aantal camperverhuurders, waar je uit kunt kiezen, is gevestigd in Patagonië. Van professionele verhuurders tot kleine familiebedrijfjes, elk met hun eigen voordelen en soms opvallende voertuigen. In het overzicht hieronder geven we een opsomming van enkele populaire camperverhuurders in Patagonië en hun locaties.

BalmacedaBarilocheCoyhaiqueEl CalafatePunta ArenasPuerto MonttPuerto NatalesPuerto VarasSantiago de ChiliUshuaia
180SurYYYY
Andes CampersY
Condor CampersYYY
Holiday RentYYYYYY
Into The WildY
Motorhome RepublicYYYYYYYYY
Patagonia AustralY
Soul VansYYY
Wicked SAYYY
Yeti CampersYYY
Camperverhuurders in Patagonië en hun locaties

Europese camperbemiddelaars

Het is ook mogelijk om via een Nederlandse bemiddelaar een camper te huren bij een lokale verhuurder. Zo werken Worldwide Campers en Arvy samen met het Chileense Holiday Rent. Holiday Rent is een verhuurder die je in je zoektocht zeker tegen komt. Het is een van de weinige camperverhuurders met vooral klanten uit Europa.

Vergeet niet om goed te vergelijken en ruim van tevoren te reserveren om de beste deal te krijgen en er zeker van te zijn dat je de camper van je dromen hebt voor een onvergetelijke roadtrip in Patagonië.

En jij?

Heb jij wel eens een camper gehuurd en heb je ervaring met camperverhuurders in Patagonië? Onder dit bericht vind je een reactieformulier. We vinden het leuk om je verhaal te lezen. Een vraag aan ons stellen mag altijd.

Bestemming Patagonië, alles voor je reis naar Patagonië

John

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights